Kerstspecials 2016

Gelieve deze specialiteiten uiterlijk 19 december te bestellen.

Gourmet/ grillplaat en fondue uiterlijk 22 december.

Bekijk ook onze folder, openingstijden en pakketten >>


Voorgerechten

KIPCOCKTAIL

Speciaal voor u gemaakt: een kipcocktail met vruchten en bleekselderij.
Opgemaakt in een luxe kristalcups op voet om direct te kunnen serveren.

€ 2,98 per stuk


BEEF- WELLINGTON

Heerlijk gekruid rundergehakt in bladerdeeg met een toefje kruidenboter.

Bereidingswijze

20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Het gehakt is dan gaar, het bladerdeeg knapperig en de kruidenboter is er overheen gesmolten.

Een heerlijk en gemakkelijk voorgerecht of vleesgerecht voor uw kerstdiner

€ 2,49 per stuk


AMBACHTELIJK BEREIDE SOEPEN

Keuze uit o.a.

  • Franse mosterdsoep
  • Parijzer uiensoep
  • Bospaddenstoelensoep ( vegetarisch)
  • Aspergesoep
  • Champignonsoep

€ 4,50 per pot (3 soepkoppen)
Lekker met stokbrood en onze eigengemaakte kruidenboter


Hoofdgerechten

HET KERSTGESCHENKJE

Heerlijk varkenshaasje gevuld met verse roombrie en lenteuitjes.
Het varkenshaasje is omwikkeld met dunne plakjes mager rookspek en daarna ingesmeerd met een oriëntaalse marinade .

Bereidingswijze

20 minuten bakken in de pan op een matig vuur of in een voorverwarmde oven op 180 graden ong.30 minuten.

€ 2,19 per 100 gram


VARKENSHAAS CRANBERRY

Lekkere gekruide varkenshaas, gevuld met cranberry's, geserveerd in ovenvast aluminium bakje. Hhierbij leveren wij een smaakvolle cranberrysaus

Bereidingswijze

20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden

€ 2,19 per 100 gram


MIXED GRILL

Mooie grove stukjes biefstuk, varkenshaas en kipfilet, heerlijk gemarineerd en geserveerd in een aluminium ovensleetje.

Bereidingswijze

20-25 minuten afgaren in een voorverwarmde oven op 180 graden

€ 2,19 per 100 gram


BIEFSTUKSLEETJE

Malse biefstuk met plakjes mozzarella,zongedroogde tomaat, gemarineerd met een pomodori marinade.

Bereidingswijze

15 minuten in voorverwarmde oven op 190 graden

€ 2,49 per 100 gram


KERSTSTOOFPOTJE (rund of kip)

Heerlijk vleesstoofpotje. Geserveerd in een aardewerk stoofpannetje met deksel t.w.v. € 4.98. Geschikt voor 2 personen.

Tip

Serveren met aardappelpuree en rode kool.

€ 9,98 per pannetje


GEGRILDE VARKENSROLLADE IN SAUS

Mooie plakken gegrilde varkensrollade met saus naar keuze (champignonroomsaus, peperroomsaus of jachtsaus).

Opwarmadvies

Circa 20 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden of 5 minuten in de magnetron op 900 watt.

€ 7,99 per 500 gram


KIPFILET (voorgegaard)

Lekker gekruide kipfilet, voorgegaard met saus naar keuze (champignonsaus of peperroomsaus).

Bereidingswijze

Circa 20 minuten in een voorverwamde oven op 175 graden

€ 7,99 per 500 gram





Bijgerechten

RAUWKOSTSALADE

Onder andere spitskoolsalade, komkommeersalade en vruchtensalade.

€ 2,98 bakje voor 2 personen


HARICOTS VERTS, OMWIKKELD MET ROOKSPEK

Bereidingswijze

Circa 10 minuten in een voorverwamde oven op 180 graden

€ 3,98 per bakje


GEVULDE CHAMPIGNONS

Champignons met een vulling van eigengemaakte kruidenboter

Bereidingswijze

Circa 10 minuten in een voorverwamde oven op 175 graden

€ 3,98 per bakje


SCHOTEL AARDAPPELPUREE MET RODE KOOL

Lekkere aardappelpuree samen met rode kool in een ovenschaal. Een prima combinatie met een stoofpotje

Bereidingswijze

Circa 12 minuten op 180 graden

€ 3,98 per bakje


STOOFPEREN of APPELCOMPOTE

Zowel warm als koud te serveren. Opwarmen even in een pannetje of magnetron

€ 3,98 per bakje